Håndlaget fra von Moranville

Å sy er noe jeg koser meg med - og slapper godt av med. Jeg liker å skape, liker å se at det jeg skaper kan brukes - og likes! De siste par årene har jeg sydd mye til mine to gutter, tantebarn, venner og bekjentes barn. Flere har spurt om jeg syr på bestilling, og jeg har lenge vært i tvil om det. Først og fremst fordi jeg har mann og to barn, full jobb og et hus som trenger å passes litt på. Men også fordi jeg har vært litt redd for at for mange oppdrag vil gjøre at gleden og kosen ved å sy forsvinner.

Jeg har likevel bestemt meg for å åpne døra på gløtt for bestillinger og litt småskala-salg her på denne websiden. Det kommer aldri til å bli "big-business" av dette fra min side, det jeg syr kommer aldri til å bli masseprodusert. Dette er et overskuddsprosjekt. Og en idé om at livet ikke bare skal være "skal og må", man skal også gjøre ting man koser seg med.

Håper du ser noe du liker - og kontakt meg gjerne hvis du har noen spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar