Pannebånd våren 2018

Selv om det er full vinter her på Lørenskog er vi allerede i februar og våren nærmer seg. Det er på tide å tenke på vårens pannebånd. 

 

 

Dette året blir det litt annerledes

Dere som følger meg på Facebook vet at jeg har investert i litt nytt utstyr til syrommet. En Cameo kuttemaskin og en snasen, rosa varmepresse. Kuttemaskinen kan skjære i mange forskjellige materialer, jeg har tenkt å bruke den til å kutte vinyl som brukes til å stryke på alt av tekstiler; pannebånd, handlenett, toalettmapper, T-skjorter, alt av klær egentlig. Varmepressa er effektiv når merkene skal strykes på - med høy varme "limer" den vinylen til plagget/tekstilene.

Fra og med februar bruker jeg vinylbokstaver på mine pannebånd.Hvorfor endre noe som er bra?

Jeg får mange hyggelige tilbakemeldinger på pannebåndene jeg syr. Folk er fornøyd med at de er unike og pent sydd og at passformen er bra.

Først vil jeg understreke at det ikke er selve pannebåndet jeg gjør endringer på. Mønsteret er jeg godt fornøyd med, det er gjennomprøvd og jeg vet at passformen er god, både på barn og voksne. Frem til nå har jeg tegnet av, klippet ut, limt på og sydd en og en bokstav på pannebåndene. Det er en tungvint prosess når man skal klippe og sy mange bokstaver. Selv om jeg elsker det håndlagde uttrykket dette gir, må jeg være ærlig på at jobben med bokstavene er ganske belastende på nakken og gir meg forholdsvis høye skuldre... Så man kan si at endringen er forebyggende - jeg endrer for å unngå for stor og langvarig belastninger på skuldre og nakke.

Mange muligheter

Det nye utstyret gir samtidig mange nye muligheter!
  • Store og små bokstaver. Kuttemaskinen har ingen begrensninger på bokstavstørrelse slik håndklipping har. Jeg kan kutte så store eller små bokstaver jeg vil. 
  • Flere muligheter på skrifttyper. Nå setter ikke saksa begrensninger for hvilken skrifttype man kan få - vil du ha noe som ligner på håndskrift - så er det fullt mulig!
  • Symboler. Stjerne, hjerte, krone, snøkrystall, sommerfugl og apekatt som er "litt" vanskelig å klippe pent for hånd er ingen utfordring for kuttemaskinen. Her er det fantasien som setter grenser. 
  • REFLEKS! Flere har etterspurt refleksbokstaver - og det har jeg ikke kunnet tilby tidligere, men nå kan jeg skjære refleksvinyl med kuttemaskinen og dermed tilby bokstaver og symboler som gir litt ekstra synlighet i mørket. Husk på at et slikt pannebånd må brukes i tillegg til andre refleksprodukter, og ikke i stedet for.


 

Hva koster et pannebånd med trykk?

Prisen på et pannebånd (uten navn/trykk) bestemmes hele tiden av prisen på stoffene jeg bruker. Prisen på stoffene varierer med kursen på Euro.
  • Prisen på et pannebånd er kr 100,- (uten trykk/bokstaver)
  • Tillegg for en enkelt bokstav: kr 10,- 
  • Tillegg for helt navn: kr 35,-
Prisene gjelder fra og med 01.02.2018. 

Lurer du på hvilke stoffer du kan velge mellom - følg med på Facebooksiden min. Der vil jeg legge ut bilder av stoffer og nyheter.

 

Takk for at du tittet innom!
//Heidi


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar