Flere bukser - gutta vokser!
Eldstemann vokser i rekordfart! Eller rettere sagt; eldstemann sliter ut bukser i rekordfart! Man kan ikke lappe i det uendelige heller, nå er det på tide med noe nytt.

Jeg har sydd et par marineblå leke-/voksebukser med gul ribbkant og stilige lommer. Stoffet er myk isoli fra Stoff & Stil, herlig flosset innside så den holder poden god og varm nå i overgangen vinter/vår. Stoffet i lommene er en rest av et stilig bilstoff, også dette fra Stoff & Stil. Har glemt hvor jeg kjøpte den gule ribben, det er egentlig synd, for det er en utrolig flott gulfarge - og nå er det ikke mye igjen av den...

Noen ganger går det litt fort når man syr, man blir litt ivrig... Denne runden var jeg litt rask i klippingen og oppdaget ikke før et stykke ut i prosessen at jeg hadde klippet på tvers av trådretningen. Jaja, buksa fungerer jo som den skal - så den helt store bommerten var det ikke.

Denne gangen prøvde jeg ut en ny teknikk for å sy kanting på lommene. Siden jeg ikke har overlockmaskin, har jeg brukt Ottobre sin fremgangsmåte på kanting. Jeg kom over denne bloggen som beskriver flere måter å kante på. Denne ser veldig bra ut på baksiden, siden ingen råkanter vises. Men det var ikke så lett å få jevne sømmer når man skulle sy fast kantingen på rettsiden. Jeg må helt klart prøve flere ganger, kanskje prøve en annen fot også?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar