Barselsett til nytt tantebarn


For et par uker siden ble jeg tante til ei nydelig jente. Nå er barselgaven (snart) ferdig og klar for å sendes med posten til det blide Sørland. Det gjenstår å sette på trykknapper, men for å få tatt bilder ute - i dagslys, måtte de rett og slett vente.

Jeg har sydd body av økologisk jersey som jeg har kjøpt hos Olivias. Utrolig godt og mykt stoff å sy i, og helt sikkert veldig behagelig å ha på seg for ei lita prinsesse. Buksa er velour fra Stoff&Stil.
Mønster er fra boka til Heilt Spesiell og Jubel. Boka kan jeg på det varmeste anbefale - mange flotte modeller og mye inspirasjon å hente! Buksemønsteret har jeg modifisert ørlite. Begge deler er sydd i str 62.

Nå lurer jeg bare på om jeg må sy noe matchende til den heldige storesøsteren og legge med i pakken... Kanskje mammaen har noen ønsker?
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar