Giveaway - et lite bloggjubileum!


I august rundet bloggen min 6 måneder! Når jeg ser tilbake på innleggene jeg har skrevet, ser jeg at jeg jammen har produsert en del det siste halve året! Gøy! Jeg kan vel slå fast at jeg har havnet i kategorien "sygal".

Bloggen har vært tenkt som et slags "vindu" inn til syrommet mitt. Jeg blir veldig inspirert av andre - kanskje kan noen bli inspirert her?

Jeg feirer meg selv med en giveway! Kast deg på - så er du med i trekningen av en superdeilig lue! Høsten banker så smått på døra og en lue i dobbel jersey kan være god å tre over ørene når gradene kryper ned mot 0.

Alt du må gjøre er å:
 1. Legge deg til som følger på bloggen og skriv en kommentar i kommentarfeltet.
 2. Dele giveaway-innlegget på Facebook eller Instagram
Så enkelt er det! Jeg trekker en vinner søndag 14. september kl 21. Vinneren blir kunngjort her på bloggen. Vinneren og jeg blir enige om stoff og størrelse.

English:
My blog turned 6 months in August, and that calls for a celebration! A giveaway! How about a supersoft jersey-beanie? Great for you or your kids when that cold autumn wind sneaks up on you... Two easy steps to join: 1. Follow my blog and leave a comment to this post. 2. Share this post on either Facebook or Instagram. 

Winner will be selected randomly Sunday 14. September at 9 pm. Winner will be announced here on blog. The winner and I agree on fabric and size. 

5 kommentarer:

 1. Du er kjempe flink.♥

  SvarSlett
 2. Utrolig fine luer - vi vil gjerne vinne en til datteren vår.

  SvarSlett
 3. Yay! Gratulasjonen :D

  Jeg elsker disse jentene beanies <3 are vakker !!! fantastisk.

  nydelig hilsen fra Tyskland <3

  xoxo

  SvarSlett