Vårens stoffer

De siste dagene har gradestokken endelig vist plussgrader og snøen begynner så smått å smelte. Da er det på tide å tenke på vår, lettere klær og pannebånd.

 

Her er en oversikt over stoffene jeg har for å sy pannebånd av denne våren. Pannebånd med striper er det jeg selger mest av, de er nøytrale og fungerer til begge kjønn og alle aldre. 


Hvite/blå striper er definivt det stoffet jeg har sydd mest pannebånd av! Det har vært litt vanskelig å få tak i den kvaliteten jeg ønsker, men nå har jeg funnet en ny leverandør på disse populære stripene. Stoffet er GOTS-merket, og stripene er 6 mm brede. Gule bokstaver er skikkelig fresht på dette stoffet, men her kan man også velge mer nøytrale alternativer, f.eks. sorte bokstaver.  

Lurer du på hva GOTS er? Her kan du lese hva Forbrukerrådet sier om GOTS.


 

Sorte/grå striper. Dette stoffet er nytt for meg, jeg har ikke hatt inne denne fargekombinasjonen før. Dette stoffet er skikkelig lekkert, gråfargen er varm og det totale inntrykket av stoffet er nøytralt og rolig. Her kan man virkelig leke seg med bokstavfarger! Jeg ser for meg at både gult, knall rosa, og flotte blåtoner kan bli stilig på et slikt pannebånd. Også dette stoffet er GOTS-merket. Stripene er 6 mm brede.

 

 

Sorte/hvite striper. Dette stoffet må ikke forveksles med sort/grå striper - selv om bildene kan se litt like ut. Her er det helt sort og helt hvitt i kontrast mot hverandre. Stripene er 5 mm brede. GOTS-merket. Dette er også et kjønnsnøytralt stoff, hvor bokstavfargen kan avgjøre hvor "guttete", "jentete" eller helt nøytral man ønsker å være. 

 

 

Hvite/røde striper. Et GOTS-merket stoff med 5 mm brede striper. Dette stoffet er fint med f.eks marienblå bokstaver, men det kan også fungere med andre farger. Et fint, vårlig stoff. 

 

 

Rosa/lys rosa striper. Enda et GOTS-merket stripestoff. Stripene er 5 mm brede. Selv om stripene er rosa OG rosa, er uttrykket ganske dempet, det roper liksom ikke "sukker", og er fint til voksne jenter også. Dette stoffet er fint med hvite bokstaver, men jeg har også laget koksgrå, lilla og knall rosa bokstaver på dette. 

 

Har du ensfargede stoffer?

Jeg har noe ensfargede stoffer, men utvalget varierer. Sort og grått prøver jeg å ha inne, og sporadisk dukker det også opp andre farger som rødt, hvitt, koksgrått osv. Ønsker du et ensfarget pannebånd anbefaler jeg deg å ta kontakt for nærmere avtale.

Hvilken type bokstaver kan jeg velge?

I vinter oppgraderte jeg maskinparken på syrommet til også å inkludere en kuttemaskin og en varmepresse. Les mer om det her. Kuttemaskinen gir flere muligheter enn jeg har når jeg håndklipper, så nå er det (nesten) ingen begrensninger på hvilken type bokstav eller skrifttype man kan velge. 

Hva koster et pannebånd?

  • Prisen på et pannebånd er kr 100,- (uten trykk/bokstaver)
  • Tillegg for en enkelt bokstav: kr 10,- 
  • Tillegg for helt navn: kr 35,-
Prisene gjelder fra og med 01.02.2018, frakt tilkommer. 

Hvordan kan jeg bestille et pannebånd?

Du kan enten bestille ved å sende en mail til bestilling@vonmoranville.no ELLER sende meg en PM på Facebooksiden min. Klikk HER for å komme til VONMORANVILLE sin Facebookside. 

Takk for at du tittet innom!
//Heidi 

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar