Til salgs! Hettegenser og bukse, str 86/92Stoff: Herlig isoli med snegler fra Sydilla, alt annet fra S&S
Størrelse: 86/92
Pris: 450,-
Vask: 40 grader, kan strykes lett

Jeg har sydd et deilig sett for salg. Settet består av jakke med fôret hette og en behagelig bukse med kule lommer og ribb i livet, samt i nedre bukseben. Ribben er ganske bred og kan brukes brettet i starten. Etterhvert som den heldige eier strekker seg i lengden, brettes ribben ut. Dermed har man buksen litt lenger. 

Siden dette er mitt første sett produsert for salg her på websiden, er dette satt til introduksjonspris; 450,-. Normalt vil prisen ligge på rundt 500,-. 

Her er det førstemann til mølla. Ta kontakt på mail. Jeg sender over hele landet (frakt tilkommer etter Postens satser), du kan hente hjemme hos meg på Lørenskog eller i Oslo sentrum en dag jeg er på jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar