Gratulerer med 5-årsdagen! Eller.......???


Jeg vet ikke helt hva det er med meg og bursdager... Jeg er ganske flink på å huske på dem, men et sted på veien går det noen ganger helt galt...


I tillegg til å være mamma til to gutter er jeg tante til 7 herlige gutter og jenter. Noen ganger, når tiden strekker til, liker jeg å sy bursdagsgaver til dem. Denne uka hadde ei søt Varhaug-jente bursdag, og jeg sendte avsted en sommerlig tunika. Tunikaen falt i smak, den. Men kortet, som gutta og jeg hadde lagt oss i selen og dekorert med bokstaver og kruseduller, skapte litt forvirring... Der hadde jeg nemlig bommet på alderen med et helt år!! Sånne tabber er jo ikke lov! Heldigvis tok bursdagsjenta det pent - mammaen kunne forsikre at jeg hadde bommet i "riktig retning"... Bra det, men flaut likevel.

Denne tunikaen er sydd på samme lest som denne, men er i str 5 år (kanskje var det der det gikk galt??). Det nydelige blå stoffet med feer er fra Sydilla, resten er fra Stoff & Stil.

Bedre lykke neste gang, heter det. I mellomtiden håper vi på en nydelig sommer med mange anledninger til å danse rundt i den nye tunikaen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar