T-skjorter i lange baner!


De siste dagene har det gått i produksjon av T-skjorter. Foreløpig har det blitt 3. Det blir nok flere. For T-skjorter får man ikke nok av om sommeren.

For en stund siden kjøpte jeg boka til Heilt Spesiell og Jubel. Jeg har prøvd meg på et par buksemønster og syns at de har vært bra. Denne gangen ville jeg prøve et t-skjortemønster. Resultatet ble bra, men jeg syns at mønsteret var lite i størrelsen. Det funker forsåvidt bra på eldstemann, som er lang og tynn. Men for mini på snart 3 ble str 98 heller stramt... Han trekker nok litt mer over magen enn storebror. Så jeg blir pent nødt for å finne en yngre/mindre gutt å donere den til. Så bra at jeg vet om en kjekkas...

Innfelte detaljer med stjernestoffet på de to første T-skjortene.

Da det gikk opp for minstemann at han ikke kunne bruke den nye monstergenseren mer, ble det en liten krise i heimen. Mor måtte raskt ta affære og klippe til en ny - og større - T-skjorte. Jeg prøver meg på et (litt modifisert) Ottobre-mønster med raglansarm. Nå får vi se hvordan det slår ut i morgen. Både med tanke på størrelse og tilfredshet hos den håpefulle.
Ryggen ble dekorert med en stjerne, i tillegg tok jeg med meg en detalj fra Heilt Spesiell/Jubel; kantingen nederst. Jeg kantet nederst på armen også, det gjør T-skjorta mer helhetlig.

Alle stoffene er fra Stoff&Stil, ser at jeg må få tak i mer stjernestoff. Det var veldg anvendelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar