Hva skal barnet hete?For en liten stund siden hadde jeg gleden av å få sy en dåpsgave. Nabogutten skulle i dåp og hadde lyst å gi en gave som var bare fra ham. Han kom innom syrommet og valgte ut stoff til en søt body.

Denne er sydd i størrelse 80, mønsteret er fra Heilt Spesiell. Jeg har lagt til litt på bredden. Stoffet er fra Lillestoff, kjøpt hos Olivias, den hvite jerseyen har jeg kjøpt hos Sydilla, mens ribben er fra Stoff og Stil.


Jeg grublet ganske lenge på hvordan jeg skulle løse navne-utfordringen. Jeg har ingen foliekutter, så alle strykemerker jeg bruker kjøper jeg ferdige eller klipper/skjærer til selv. Akkurat dette navnet skulle ikke være så stort/bredt så det ville bli vanskelig å klippe ut selv og få et godt resultat. Og siden fonten er såpass buet og tynn enkelte steder anså jeg klipping som en umulig oppgave.

På Facebook finnes en gruppe som heter "Vi sygale", som jeg er medlem av. Jeg spurte rett og slett der om noen med foliekutter kunne hjelpe meg - og hjelp fikk jeg! Suverent - jeg betalte for folie og porto og så lå strykemerket i postkassen min et par dager etterpå. Folie er morsomt, veldig anvendelig og gjør mye for et plagg, så hvis det er noe jeg etterhvert begynner å bruke en del av, må jeg vurdere å investere i en sånn maskin. Men inntil videre kan ikke kostnadene forsvares, synes jeg...Uansett; bodyen med navn slo godt an - det er veldig trivelig å høre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar