Politi vs røver...


Lillebrors stoffønske fra Tyskland var det flotte politi og røver-stoffet fra Lillestoff. Tanken var at han skulle få fronten i politistoff og rygg og ermer i stripete stoff. Slik ble det ikke.

Lillebror er nemlig veldig fascinert av mammas symaskin. Og han sitter gjerne på fanget og "hjelper til" når jeg syr. En tidlig lørdags morgen listet han seg opp på syrommet og jobbet litt på egenhånd. Der hadde satt forstykket på den uferdige politi t-skjorta i maskinen og senket nålen. Panikken grep ham nok litt da det gikk opp for ham at stoffet satt fast, for han hadde dratt et ganske stort hull i stoffet. Vel, vel. Da måtte det bli et felt med striper midt på magen.


T-skjorta er kantet med svart ribb fra Stoff og Stil. Det syns jeg frisket opp. Mønsteret jeg har brukt er det samme som i dette og dette innlegget. Denne gangen tok jeg av noe på lengden til lillebror.


Mest arbeid var det nok likevel på storebrors t-skjorte. Jeg ville prøve meg på et strykemerke, det ble mer omfattende enn jeg hadde tenkt, men absolutt verd innsatsen når det ble ferdig!Jeg har ikke folieskjærer, så de strykemerkene jeg vil ha må jeg enten kjøpe eller klippe/skjære selv. Til nå har det ikke vært så avansert, en sommerfugl, et par prinsessekroner og en bokstav eller to. Denne B-gjengen figuren tok det sin tid å klippe ut - men det ble stilig! Og storebror ble veldig fornøyd.Så lenge gutta er "små" og syns det er greit - syns jeg det er koselig med en slags søskenmatch. Det går nesten like kjapt å sy to t-skjorter som bare en... Og så ser det ut som de liker å sammenligne trøyene sine.Nå må det snart bli noen "benklær". Et par shortser hadde passet fint i sommervarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar