Copa do mundo - fotballfeberen fortsetter!


Verden har gått fullstendig i fotballmodus - også her lokalt. Nabolagets gutter vet veldig godt hva som foregår i Brasil om dagen. Og den store lykken er selvfølgelig å få se heltene Messi og Neymar på TV! Det ropes og heies. Engasjement er bra!

En kjekk Manglerud-gutt ønsket seg en myk ferieshorts, og da hadde jeg lyst å prøve denne modellen fra Ottobre. Shortsen er i fotballbane-grønn velour fra Stoff og Stil, ribb fra samme sted. Lommestoffet er det berømte fotballstoffet som ble med hjem fra Tysklandsturen. Passende kombinasjon i disse VM-dager.

  
 

Jeg syns at kantingen i sidene var litt knotete å få til, selv om jeg leste meg godt opp på fremgangsmåten på denne bloggen først. Mer øvelse må til! Så da ble det to til husets gutter også...


Lillebror tar føringen og tar modelloppdraget på strak arm. Jeg tok ikke med lommer på denne modellen, lommene syns jeg var litt små og shortsen fungerer like godt uten. 


Velour fra Stoff og Stil, den liker jeg godt. Den holder både fasong og farge i vask. Ribben er også derfra. 


"Mamma, pappa sier at vi ikke skal sitte på ballen...?" Jaaa, det stemmer vel det. Men det tok seg bra ut på bildet, ikke sant?

7 kommentarer:

 1. Ser totalt godt ud med de fodbold-lommer!

  SvarSlett
 2. Hold da op, hvor er de bare fede! Du er simpelthen super til at sy og sammensætte farver og stoffer! Hvilket mønster har du brugt til disse shorts?

  SvarSlett
  Svar
  1. Mønsteret er fra Ottobre 3/2014. Heilt Spesiell (http://heiltspesiell.blogspot.no/2014/06/tutorial-shorts-med-kanteband-i-sidene.html) har laget en super tutorial på denne. Anbefales! :-)

   Slett
 3. Skønne og garanteret rigtig behagelige shorts - perfekt til fodbold og sommer :-)

  SvarSlett
 4. Jeg er VILD med de grønne fodboldshorts!

  SvarSlett