Boys Month 2014 - jeg er med!

Jeg er mamma til to flotte gutter. Storebror på 5 1/2 år og Lillebror på 3. Livet med gutta er hektisk - og fantastisk! Naturlig nok syr jeg mest til mine egne barn. De liker å være med å velge stoff til klærne sine - og jeg koser meg med å sy til dem. Jeg liker at gutta har klær ikke alle andre har (sånt blir det mindre sammenmiksing i barnehagen av...), og at de samtidig lærer litt om hvordan ting blir til. Klær har en historie før de henger i butikken på senteret.

I butikkene og i bloggverden finnes mange fine ting til jentene - noe mer begrenset til gutta. Boys Month er et dansk initiativ, en hel måned med fokus på gutter. Hensikten er å inspirere til å lage fine, spennende og tøffe ting til gutter. Bloggere bidrar med ting de har sydd, strikket, heklet, mekket, lekt - til, for og med gutter! Dette året bidrar jeg for føste gang med noen av klærne jeg har sydd til mine gutter.

Her er mine bidrag:

1. Politi og røver T-skjortene fra dette innlegget
2. Bermudashortsene fra dette innlegget
3. Dinosaurbukser fra dette innlegget
4. Fotballtrøyene fra dette innlegget
5. Stjerne T-skjorter fra dette innlegget
6. Fotballshortser fra dette innlegget
7. Ninja T-skjorten fra dette innlegget
8. Ninja T-skjorten fra dette innlegget

Her kan du se flere bidrag. Du kan også følge Boys Month på Instagram, #BoysMonth2014 og @boysmonth.

http://frkturkis.blogspot.dk/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar