Buksene er klare!


Det har lenge vært vanskelig å kjøpe bukser til Storebror. Han er en lang, smal gutt og bukser som er lange nok er altfor vide i livet. Og de som passer i livet er altfor korte. Løsningen er jo opplagt; jeg må sy bukser på mål til ham. Men det har tatt meg litt tid å komme dit....

Jeg fant et fint mønster i siste Ottobre (4/14), og sydde først en. Veldig spent - men resultatet ble veldig bra. Etter noen små justeringer sydde jeg to til. Så nå bør det holde med jeans utover høsten og vinteren.

Stoffet er stretch denim fra Stoff og Stil. Av 1,5 meter fikk jeg 2 bukser i str 104 i livet og 116-122 i lengden. Buksa er en, vi får kalle det slim-fit bukse, og sitter som et skudd på Storebror. Strikk i livet (bak) gjør at buksa også vil passe om han plutselig skulle finne på å legge på seg et kilo...
Stikninger i kontrastfarge på lommer og sømmer generelt "gjør" buksa, det er rett og slett litt vanskelig å se at den er hjemmelaget. Det er jeg godt fornøyd med.

Buying trousers for my oldest son has for some time been challenging. He is quite long, and trousert that fit in the waist, is way to short in the legs. If I buy them long enough, they are way to wide in the waist. The solution is obvious; I have to sew his trousers, based on his measurments. So I did. 3 pairs. They look really professional, and I am very pleased with the result. 

Takk for at du tittet innom!
//Heidi

1 kommentar:

  1. Råstilig bukse, ser ut som den er kjøpt ja.�� Flink du er. ��

    SvarSlett