Genser til skolegutten!


Skolestart nærmer seg. Det meste er på plass. Sekken, blyanter, viskelær. Nå mangler bare klærne. Skolegutten og jeg har sett i Ottobre-bladene mine, og sammen har vi valgt ut et antrekk. Han har selv valgt stoff og sagt hvordan det skal være - og gitt tommelen opp for at mamma får sy.


Her om dagen ble genseren ferdig. Den er sydd etter mønster fra Ottobre 4/2013. Jeg har sydd i str. 116, men måtte ta av litt i lengden for jeg syns genseren ble litt for lang.

Det stripete stoffet er økologisk jersey fra Lillestoff, kjøpt hos Olivias, ribben er fra Stoff & Stil. Syns det ble en fresh kombinasjon.


Med i antrekket hører også en jeans og en jakke. Det ligger foreløpig klart for sying på sybordet. Et oppdatert innlegg kommer nærmere skolestart. Denne genseren markerer også slutten på Boys Month 2014 for min del. Det har vært spennende å være med - og følge med på andre deltakere!


My oldest son is starting school in August. Nearly everything is ready. Backpack, pencils, ruler. Only missing is the outfit for the big day. The other day I finished the sweather. Pattern from Ottobre 4/13, fabric from www.olivias.no and Stoff & Stil. A pair of trousers and a jacket is in the making. An update will come closer to The Big Day.

Takk for at du kikket innom.

//Heidi

1 kommentar: