Heldress/pysj under treet

 Nå som julen 2014 er unnagjort er det trygt å blogge om julegavene! Jeg er tante til ei nydelig jente som før jul nesten hadde vokst ut av pysjene sine. Dermed stod pysjer på ønskelista.

Mønster har utgangspunkt i Heilt Spesiell og Jubel sin bok (heldress), jeg har lagt til ribb i ermer og bein, samt fjernet knepping fra bena/skrittet og heller lagt den på skrå foran.

Stoffet kjøpte jeg med hjem fra Tyskland en gang - det har blitt meg fortalt at det er Janeas World, jeg husker rett og slett ikke. Det jeg husker er at når jeg kom hjem og så på dem, så syns jeg det var "pysj-aktig". Så stoffene har ligget og varmet hylla mi en hel stund. Endelig kom en pysj-anledning og da kom de endelig til sin rett!

Mens jeg sydde disse laget jeg en tutorial på bisebånd. Se her. Syns bisebånd gjorde det "lille ekstra" for disse, og tutorialen viser min måte (og sikkert mange andres) måte å gjøre det på. Lykke til hvis du vil prøve selv!

PJ's - one of last years Christmasgifts. Made for my little niece. Pattern from Heilt Spesiell and Jubels great book, some changes have been made. Fabric from "I can't remember", but I bought it in Germany last year. I thought it had a "pyjamasy-feel", so it been on the shelf for a while, but suddenly a PJ-moment turned up! 

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar