Mer kjolemoro

2015 er året jeg har tenkt å ta steget ut av komfortsonen og sy til meg selv. Og siden jeg er glad i hverdagskjoler, så har jeg gått løs på det først. Forrige uke blogget jeg om denne kjolen som er en av favorittene mine. Denne ukas kjole har flere detaljer, blant annet klaffer, lommer, knappestolpe og krage. Den er i så måte det prosjektet med flest mønsterdeler og mitt mest avanserte prosjekt så langt.

Kjolen har enkel fasong - litt som en lang, rett skjorte. Fasongen skapes av et belte som knyttes i livet. Jeg har sydd kjolen i babycord, mykt og deilig lunt stoff. Men den blir nok ingen ny favoritt før jeg får sydd eller kjøpt meg et godt, gammeldags underskjørt. Stoffet "klistrer" seg nemlig til strømpebuksa og kryper litt oppover... Et løsbart "problem" med andre ord. Her er flere bilder:New dress for me. I have decided to sew more for me this year. Time to get out of my comfortzone, and take on some new challenges! I certainly did with this dress, full of details such as pockets and collar. By far the project with most parts so far. Is a simple shape, not unlike a long, straight shirt. A waistbelt give it shape. 

Stoff/fabric: Babycord fra Stoff & Stil. Knapper fra Sømsenteret.
Mønster/pattern: Kjolemønster fra Alt om Håndarbeide

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar