Hverdagsfavoritten

Livet har flest hverdager. Heldigvis. Så for de mange hverdagene trenger man favorittkjoler. Enkle, gode og komfortable. Denne deilige kjolen har gått som en farsott på sygrupper på Facebook. Etter å ha sett mange flotte varianter kastet jeg meg på trenden. Det er en stund siden jeg sydde den nå, så jeg har rukket å bruke den mye og tilføye den på favorittlista.

Det er ikke så rart, syns jeg. Lunt og deilig stretchy stoff - perfekt for vinteren og ennå en stund utover "tidlig-våren".

Kjolen har flere detaljer jeg liker godt, 3/4 lang arm, lommer (love it!) og akkurat passe lengde. Her om dagen var solen fremme lenge nok til at jeg fikk tatt noen brukbare bilder av min myke favoritt. Etterpå vanket det bålpølser både på fotografen, husets to gutter og hu mor sjøl. Litt mer påkledd, vel å merke - det er ikke voldsom varmt i solveggen ennå.

Some time ago I made this dress with zippers and 3/4 long arms. I am totally in love with it! Comfortable, soft and warm - perfect for the winter monts and early spring. A few days ago the weather allowed an outdoor photoshoot. After taking photos, we served hotdogs from the fireplace and enjoyed the early spring sun on our partly snow-covered terrace. 

Stoff/fabric: Herlig "vablet" sweatlignende stoff fra Stof2000, glidelåser fra Stoff & Stil. 
Mønster/pattern: Kjolemønster fra Stoff & Stil. 

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  

2 kommentarer:

  1. Jättefin modell och tyget är ju helt perfekt. Underbar klänning!

    SvarSlett
  2. Iih, hvor er den fin :-) Og så fine lynlås detaljer.

    SvarSlett