Bloggen fyller 2 år!

1. februar for 2 år siden skrev jeg mitt første blogginnlegg! Det lukter jubileum og fest!

Jeg har lyst å feire meg selv med å gi bort en herlig T-skjorte/topp*! Foreløpig er det midt på vinteren, men våren og sommeren kommer - garantert!

Det er superenkelt å delta. Følg instruksjonene i bildet over - og så er du med! Du kan også delta på Facebook og Instagram.  Jeg trekker en vinner onsdag 10. februar. Vinneren blir kunngjort på bloggen/instagram. Lykke til! *T-skjorten/toppen sys kun i str 1-10 år, vinneren og jeg avtaler stoff og størrelse i etterkant av trekningen. 

English:
My blog turns 2 years today, and that calls for a celebration! A giveaway! How about a great T-shirt/Shirt? It's still winter, but spring and summer will come - guaranteed! Two easy steps to join: 1. Follow my blog and leave a comment to this post. 2. Share this post on either Facebook. Winner will be selected randomly Wednesday 10. february 2016. Winner will be announced on blog/Instagram/Facebook. (T-shirt/Shirt only in size 1-10 years, the winner and I agree on fabric and size). 


Takk for at du titter innom!
//Heidi 

1 kommentar:

  1. Et stort tillykke med din fine blog's 2 års jubileum :-)
    Det har betydet meget for mig at du har lagt tutorials og inspiration ud, ja faktisk, at jeg fik interessen for at sy ❤️ Håber på mange flere års inspiration ;-) Jeg vil gerne vinde en T-shirt til min datter :-)

    SvarSlett