Håndlagde kjøkkenkluter

Heklede kjøkkenkluter i 100% bomull er min absolutte favoritt! Det er myke og behagelige, og best av alt; de lukter mindre! En perfekt liten gave til en du bryr deg om!

 


Jeg elsker håndlagde kjøkkenkluter. Og jeg har laget mange! Det blir som en dille - og høstens dille har vært å hekle kjøkkenkluter. Det ble til en hel stabel som dekker mitt behov og vel så det... Overskuddet selger jeg her (send meg en mail) og/eller direkte på Facebooksiden min. Jeg tar 90,- kr for et sett med 2 flotte kluter (frakt tilkommer hvis du vil ha dem tilsendt).


Klutene er ca 20x20 cm, de er heklet i 100% bomull og kan vaskes i maskin på 60 grader.

Farger 

Klutene har jeg heklet i flere freshe farger; se bildene for kominasjonene.

Lys rosa/mørk rosa, mørk rosa/grå og lys rosa/grå.

Lys turkis/mørk turkis, lys turkis/grå, mørk turkis/grå

Lys blå/mørk blå, lys blå/grå, mørk blå/grå

Takk for at du tittet innom!
//Heidi 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar