Hurra for deg!

I dag har jeg lyst å vise dere et fint sett jeg sydde til ei flott bursdagsjente. Det er alltid litt stas å sy til jentene - og ekstra stas er det når jeg får helt frie tøyler!

 

Dette settet kan jeg strengt tatt ikke ta helt ære for - jeg så nemlig et lignende sett på denne Facebooksiden som jeg ble umiddelbart inspirert av. Inspirert kan man jo bli hvor som helst og når som helst, men de fleste gode tips og idéer blir aldri mer enn tips og idéer. 

Denne idéen hadde jeg imidlertid en god plan for...


Min flotte niese fylte 5 år i oktober og et slikt sett ville passe perfekt til henne! Så jeg fant frem et par mønster som kunne passe og gikk i gang. For en stund siden fikk jeg noen fine bilder av ei stolt jente med genseren på - og det ble akkurat slik jeg håpet. Se, så flott hun er!

Singleten er sydd av stripete jersey fra Lillestoff og mønsteret er et basic singletmønster fra Ottobre.


Genseren fant jeg mønster på i Heilt Spesiell sin bok "Sy til liten og stor". Det er en ganske kort genser som buer fint ned på bakstykket. En enkel og grei genser å sy. En liten applikasjon på magen gjør denne genseren nettopp helt spesiell.

Stoff/fabric: Striper: Lillestoff, grå isoli: Uglemor
Mønster/pattern:  Genser fra boka Sy til liten og stor (Heilt Spesiell), singlet: Ottobre


Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//HeidiIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar