Ninjaene kommer!Forrige helg var jeg en tur i Tyskland og der handlet jeg med meg noe stoff. Blant annet dette fantastiske ninjastoffet som jeg bare elsker! Det er så mykt og behagelig. At det er økologisk og GOTS-sertifisert i tillegg gjør heller ikke noe. Før vi dro til Tyskland hadde jeg lest meg opp på utvalg, så jeg visste hva som skulle få bli med hjem. Ninjastoffet var storebror sin umiddelbare favoritt og ønske. Ninjaer er nemlig i vinden om dagen.

Det måtte bli en T-skjorte. Ninjaene fikk følge av et like mykt stripestoff, begge stoffene er fra tyske Lillestoff. Ribb fra Stoff & Stil. Stjerne på sirkel er dekor jeg har brukt før (se dette innlegget), og som jeg er veldig begeistret for. Det er en svært dyktig dame, Pamela Hiltl, som har designet Ninjastoffet. Jeg er fast leser av bloggen hennes, her er det mye inspirasjon å hente - hvis du leser og skjønner litt tysk, da.

Denne uka har jeg også fått størrelsesmerkene jeg bestilte hos Båndbutikken på Epla. Jeg har lenge lett etter et sted hvor jeg kan bestille merkelapper i små volum. Det har altså Båndbutikken. De har pakker med 100 merkelapper, og da kan du velge hvilke størrelser du vil ha, og hvor mange du vil ha av de ulike størrelsene. De var veldig kjappe på levering - anbefales på det varmeste!

Lillebror får også en ninja-T-skjorte, men han stiller ikke like villig til modelltjeneste som storebror, så det får bli et eget innlegg etterhvert. Enn så lenge er storebror stolt som en hane og gleder seg til å vise frem sin nye trøye i barnehagen i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar