Pannebånd til trekkfulle vårdager


Eldstemann er invitert i bursdag, men dessverre passer det ikke å komme. Det syns han selvsagt er utrolig kjedelig, men en liten gave har han uansett lyst å gi. 

I går tok vi derfor turen innom stoffhyllene på syrommet og han fikk velge ut et fint stoff til pannebånd. Vi ble enige om at det ville passe bra med navn på, så ingen kan ta feil. Det er første gang jeg prøver meg på pannebånd. Jeg har sydd mange buffer tidligere, så jeg regnet med at det ikke var så langt unna i fremgangsmåte. Likevel hadde jeg god nytte av å se gjennom denne videoen før jeg gikk i gang. Kjapt og enkelt. Egentlig en perfekt bursdagsgave til barnehagevenner.

Bokstavene har jeg klippet ut i rødt ribbstoff og sydd på. Jeg brukte litt Vlisofix (dobbelsidig vliselin) til å feste bokstavene med først. Det nydelige blomsterstoffet er fra Lillestoff/kjøpt hos Olivias.

I morges lå pannebåndet klart for innpakking. Det var en meget fornøyd gutt som dro avsted i barnehagen i dag - klar for å overlevere gaven. Så får vi håpe at Tuva blir like fornøyd. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar