Sminkeveske - går det an å ha for mange?


Min kjære mor er glad i fine såpestykker. Såper som dufter godt og er pene å se på. Og det skjønner jeg godt. Det er hverdagsluksus man godt kan unne seg! Ikke blir man ruinert av det heller.

Det er ikke så ofte jeg kommer over skikkelig fine såpestykker. Den på bildet fant jeg på et marked i Italia. Jeg tenkte på mor med en gang jeg så den - den måtte bare bli med hjem! Såpestykket blir pakket inn i denne søte sminkevesken.


For en liten stund siden oppdaget jeg Pattydoo blog. Det er en tysk dame som syr klær til voksne og barn, vesker og interiørting. Absolutt verd en titt! Hun har lagt ut gratis mønster til denne sminkeveska, samt en flott video-tutorial.
 

Foret er forsterket med Vliesofix, slik at den skal holde fasongen. Alle sømmer er dermed skjult mellom for og ytterstoff. Sånt liker vi!

Det var mye lettere enn jeg hadde trodd! Det blir nok flere slike - det er jo den perfekte venninnegaven! Dette er også en super måte å bli kvitt noen stoffrester på! Hele vesken(unntatt foret, da) består av små lapper som er sydd sammen. Ingen grunn til å kaste smålappene når resultatet kan bli så bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar