Gympose til skolegutten


Om en måneds tid skal storebror begynne på skolen. Han gleder seg. Veldig. Jeg gleder meg også, selv om det samtidig er litt vemodig at barnehagefasen er over. Han ble plutselig så stor...

Men med skolestart dukker det opp nye behov. Skolesekk, skrivesaker, gymsko og GYMPOSE! Sistnevnte kunne i kveld strykes av lista.


Den oppmerksomme leser har sikkert allerede skjønt at Spiderman er voldsomt i vinden om dagen... Det kan liksom ikke gå galt hvis Spiderman på noe vis er involvert. Gymposen er sydd av  bleningsgardin-stoff fra Stoff og Stil, og fôret med sort bomullslerret fra samme sted.


Gymposen har fått en rød M i strykefolie på en sirkel av hvit jersey på ene siden. Posen er forøvrig søm på aller enkleste nivå, og ingen heksekunst å få til. Det finnes mange gode beskrivelser på nettet for den som har lyst å prøve seg. Og så er det jo stas for prinsen/prinsessa å få velge stoff selv.


En annen ting som er stas er mammas symaskin... Lillebror er veldig nysgjerrig når mamma syr, og i dag fikk jeg assistanse på syrommet. Han er ivrig, dytter stoffet inn i maskinen mens jeg syr, og vil gjerne klippe tråder. Jeg klarer det selv, mamma!


Med minstemann på fanget og små fingre over alt, så går det selvfølgelig ganske sakte. Men det er veldig trivelig at han er interessert og syns det er spennende. Og så ser det jo ut som vi har det veldig hyggelig, da.

Gymposen er også et bidrag til Boys Month 2014.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar