Barnehagesett til Lillebror


Jeg er begeistret for sett. Jeg synes det er flott med et antrekk der de ulike delene passer sammen. Men jeg ELSKER sett som kan kombineres med andre ting! Det kan dette. Buksa har dere sett før, i dette innlegget. Nå har buksa fått følge av en matchende genser. Begge deler er allerede brukt flere ganger - både sammen og hver for seg.

Det er det man trenger i småbarnsfasen. Fleksibilitet. At man ikke trenger vente på at buksa blir ren før man kan bruke genseren igjen. Eller motsatt.


Både genseren og buksa er modifiserte mønster fra Heilt Spesielt og Jubel-boka. Denne genseren har fått en splitt med trykknapper, albuelapper og ribb nederst på ermene. Lillebror liker best ermer med ribb - og så langt det går er det best å begrense antall konfliktområder.

Fotball- og stripestoffet er økologisk jersey fra Lillestoff. De ble med hjem fra Tyskland i vår. Ribb og stoffet i buksa er fra Stoff og Stil.

Jeg syr sett på bestilling, se priser i prislisten. Det går fort mot jul - kanskje en helt unik og håndlaget gave skal få plass under treet i år? Og blir et sett litt i meste laget, er det mulig å få sydd bare en genser eller en bukse! Eller et skjørt! Ta kontakt, så ordner det seg!


I like matching garments for my boys. But I LOVE garments that can be combined not only together, but with other garments! Such as this set. Love the pieces together, but they work perfectly well with other things. Supersoft shirt & trousers for my youngest. Already worn alot - both together and seperatly. Pattern for shirt and trousers are from Heilt Spesiell & Jubels book (link here). I have done some small modifications. Fabrics are Lillestoff/bought in Germany (shirt) and Stoff & Stil (trousers).

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

2 kommentarer:

  1. Sikken et sejt sæt �� Jeg elsker Lillestoff stofferne, de er så søde og er af den bedste kvalitet �� og med dig bag symaskinen, så bliver det helt perfekt ��

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Ja, Lillestoff-stoffene er virkelig fantastiske - jeg er så imponert over at de holder både fasong OG farge etter mange vask. Og her vaskes det hyppig.... :-)

      Slett