Hettegenser til de store gutta!

Denne måneden har 2 av mine kjekke nevøer bursdag. I år hadde jeg lyst å sy bursdagsgaver til dem. Og hva passer da bedre enn hettegensere? Alle store gutter liker vel hettegensere?


Utgangspunktet var et hettegensermøte fra Ottobre. I stedet for stolpeknepping i halsen som det opprinnelig skulle være, endret jeg på mønsteret slik at den ikke blir så åpen i halsen.


Hettene er fôret med jersey, samme stoff går også igjen i stjerner på albuene og fôr i lommer.  I tillegg har begge genserne fått et morsomt vinylmerke som jeg egenhendig har klippet ut og strøket på. Unikt som bare det, altså.Genserne er laget i den mykeste isoli fra Olivias. Nydelig kvalitet - og virkelig en drøm å sy i. Nå har jeg nesten brukt opp hver smitt og smule av dette deilige stoffet, men så snart Olivias får fylt lageret igjen, skal jeg klikke hjem noen meter av det grå.Og til slutt en liten detalj fra lommene.


Hoodies for two birthdayboys. Pattern is a slightly modified Ottobre-pattern, sweat from Olivias, jersey from Lillestoff and Stoff&Stil. For the hoodies I made vinyl iron-ons, cut by hand! Totally unique! I was so excited about the boys reaction - it is always nerve-wraking to sew for big boys. Especially when you don't know what they like and want. But luckely, the hoodies totally rocked!

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar