Reste-stjerner og avkapp-striper...

Jeg er ikke en person som knytter meg veldig til ting - sånn sett er jeg ikke så veldig sentimental. Men med stoff er det annerledes. Jeg liker ikke å kaste stoff som kan brukes til noe... Det er bare ikke alltid at jeg vet hva jeg skal bruke det til. I dette syprosjektet dukket det raskt opp en idé om hvordan restene kunne utnyttes...


Etter å ha klippet til frem- og bakstykker til 2 bukser var det igjen noen ganske store fine biter som likevel var for små til å bli lommer eller noe annet fornuftig. Men pynt var det nok til! Med litt kreativ utnyttelse av bitene og en smule likegyldighet for trådretning ble det nok til å tøffe opp 2 myke bukser!


Se bare på dette!
Jeg har sydd bukser i dette mønster før (sjekk dette innlegget), og dengang da var jeg usikker på hvorvidt jeg skulle sy flere. Men det ser ut for at gutta elsker dem - så da ble det to til. Men denne gangen i supermyk isoli fra Olivias. Et litt mer passende stoff til årstiden som venter.I lommene fikk jeg brukt opp en bitteliten rest med jersey fra Stoff & Stil, ribben er fra samme sted.


Til slutt et lite bilde av gutta boys på tivoli. De venter tålmodig på at karusellen skal bli ledig sånn at de får tatt seg en tur. Storebror har på seg sin stjernebukse, lillebror har barnehagesettet fra dette innlegget.

I'm not a big fan of getting rid of things. Especially fabric. I like the idea of putting cut-off-fabric to good use, but I don't always know what to use it for. But for this project I knew exactly what I wanted to do with my leftovers... 2 supersoft pants decorated with leftover-stars and cut-off-stripes. My two superhandsome boys are superhappy. Pattern from Ottobre, supersoft sweat from Olivias.  

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar