Genser-bonanza!


Det går med litt klær til to gutter som vokser fort. Noe slites ut, noe vokses fra. Siden stofflageret mitt også vokser (skjønner ingenting, jeg...), har det dette året vært et mål å sy så mye som mulig av klærne gutta trenger.

Jeg syns det er praktisk å sy mer enn en genser når jeg først er i gang. Denne runden ble det fem stykker, skjevt fordelt på Store- og Lillebror.


Lillebror var ekstra ivrig i tjenesten når det skulle fotograferes, kanskje siden de fleste genserne er hans? "Se, mamma - jeg klarer hoppe over alle!"


"Kanskje kan jeg sove på dem?" Jeg har brukt stoff fra flere leverandører, kjøpt på flere steder. Mesteparten er likevel økologisk fra Lillestoff. Hold deg fast, her kommer et bilderas! (priser på gensere her)


Growing boys need lots of clothes. Since my storage of fabrics is growing as well, I have decided to sew as much as possible for my boys this year. I like to sew more than one piece when I am on a roll, it feels more efficient. This time I made five long sleeve shirts. Fabric from "around", but mostly Lillestoff. 

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by! 
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar