Blomster til ei flott jente!


Hipp hurra for min flotte niese! I oktober rundet hun to år og et barnehagesett ble sendt i posten til den blide jenta. Her om dagen fikk jeg disse flotte bildene på mail - settet passer og er i bruk! Det er verdens beste tilbakemelding å få!
Sjarmtrollet er, i følge sin mor en litt urolig modell, men jeg syns det ser ut som hun poserer som bare det!


Jeg har brukt mønster fra Ottobre. Den oppmerksomme leser vil kjenne igjen "Relaxed Fit"-buksa, den har jeg allerede rukket å sy ganske mange varianter av. Stoffet i buksa er supermyk isoli fra Olivias, ribb fra Kjekk & Søt. Blomsterstoffet i genseren er Lillestoff fra Olivias, det prikkete stoffet er en rest fra Stoff & Stil.


Jeg har fått litt dilla på å bruke avklipp og rester til å pynte med. Syns det blir en flott effekt - enkelt og dekorativt. Se også dette innlegget.

My beatiful niece turned 2 this october. I made this colorful set for her birthday. Fabric from Olivias, Kjekk & Søt and Stoff & Stil. Pattern from Ottobre. 

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar