Rosa fugler til nye verdensborgere


Jeg liker tyske Lillestoff. Ikke noe mer å si om det. Og dette stoffet som heter "Scandinavian birds" syns jeg er nydelig. Fantastisk flott også til de aller minste. Rosa og yndig, men ikke helt sånn "baby-baby".  I forrige uke ble to barselgaver til på syrommet. Denne bodyen med lilla kanting en med lavendelfarget ribb.


Begge deler passet fint til dette stoffet. Bodyene fikk følge av matchende bukser.Disse bittesmå buksene (str. 56/62) pleier jeg ikke sy lommer i. De blir liksom bare overflødige. I stedet har jeg sydd på en liten sløyfe med en søt knapp i midten. Sløyfen er laget av en rest av fuglestoffet - det ruller seg så fint på kanten. Regner med at småjentene blir yndige i disse.


Dersom du har bruk for et søtt (eller kanskje tøft) barselsett å gi bort, så er det mulig å bestille et hos meg. Da kontakter du meg på mail, så blir vi enig om et passende stoff. For priser på sett eller enkeltplagg, ta en titt i prislisten.

I like Lillestoff. And I absolutely adore this "Scandinavian birds"-fabric. It's fantastic even for newborns. Adorable and cute, but not "baby-baby". This week I made two adorable sets for two cuties. 

Stoff/fabric: Økologisk jersey "Scandinavian birds" fra Olivias, rosa isoli fra Olivias ribb fra Stoff & Stil. 
Mønster/pattern: Bodymønster fra MiniKrea, buksa er fra boka til Heilt Spesiell/Jubel

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar