Sommer kommer, sommer kommer!

Min yngste niese fyller 1 år i disse dager (HURRA!!), og mammaen ønsket seg sommerklær på vegne av sin søte datter. Selv om det fortsatt ligger litt snø utenfor er det ikke lenge til sommeren. Og hva passer da bedre til en liten prinsesse enn en sommersøt kjole med matchende kortbukse/leggings?



Det sommerlige stoffet med sommerfugler er naturligvis et økologisk stoff fra Lillestoff. Opprinnelig hadde jeg tenkt at det, kombinert med stripene, skulle bli et skjørt til meg selv, men veien dit har vært så lang at det har blitt en del andre ting av sommerfuglstoffet i stedet. Kjolen er pyntet med bisebånd og rosa kanter.

Shortsen har også rosa kanter, og strikk i livet. Tipper den blir behagelig å ha på når kvikksølvet viser sommer.

Det er mulig å bestille kjole + leggings til din prinsesse. Jeg syr disse i str 0-8 år (større størrelser på forespørsel). Se prislisten for priser på sett eller enkeltplagg. Send meg en mail på bestilling[@]vonmoranville.no så blir vi enige om detaljene.

Gift for a 1 year-old. Summerdress with piping in front, finished with pink ribbing. The short trousers/leggings are finished with pink ribbing and elastic waistband. Great for norwegian summerdays!

Stoff/fabric: Sommerfuglstoff og striper kjøpt hos FruSopp. Ribb fra Kjekk & Søt.
Mønster/pattern: Kjolen er bearbeidet mønster fra boka til Heilt Spesiell/Jubel,
buksa er fra Ottobre. 


Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar