Marsutfordring - del 2

Jeg kom i mål med marsutfordringen, se dette innlegget. Men siden det forsatt var mer igjen av mars rakk jeg et par prosjekter til på tampen.


6/5 En sommerlig T-skjorte. Nå har Lillebror blitt så stor at han blir invitert i bursdag. Det er stor stas! Sammen valgte vi ut stoff til en fin T-skjorte til bursdagsgutten. De er i rett alder for tøffe ting som Ninjaer og andre superhelter, så at en liten bit av Ninjastoffet fra Lillestoff fant plass på den ene armen var helt greit. Den røde stjernen er fra Stof2000, jeg har brukt et Onion-mønster til denne.

6/5 Shirt for a lucky birthdayboy. My youngest son was invited to a birthdayparty, and we agreed on a cool t-shirt with superhero-ninja-details. Fabric from Lillestoff, red iron-on star from Stof2000. I used a Onion-pattern for this shirt. 


7/5 Ny bursdag - ny T-skjorte! Det tøffe monsterstoffet fra Stoff & Stil har varmet hyllen en stund. Nå ble det til en T-skjorte kombinert med fine striper fra Lillestoff. Og endelig fant jeg en plass til et av strykemerkene fra H&M! Også her har jeg brukt mønsteret fra Onion. Lettvint og fin modell. 

7/5 Another birthday-boy - another T-shirt! Monsterfabric from Stoff&Stil combined with white and blue stripes from Lillestoff. And finally; iron-on Angry Bird from H&M. Pattern is Onion. 

8/5 Flere pannebånd. Disse er sydd til to kjekke gutter. Ikke så mye mer å si enn at fotballgutten var veldig fornøyd, og at lillebroren ikke ville ta av løvepannebåndet. 

8/5 More headbands. This time for two boys, brothers.


9/5 Jeg har virkelig kommet inn i en T-skjorte-steam. Denne gang en til Lillebror - i et stoff han valgte helt selv. "Idaner-stoffet" har jeg kjøpt hos Olivias, og er selvfølgelig et Lillestoff. Jeg liker de friske fargene, og indianerne fikk følge av det blå stoffet som har varmet hyllen så lenge at det hadde falmet i stoffbretten... Det gikk det heldigvis an å komme seg utenom. Resultatet ble bra, og Lillebror var veldig fornøyd. 

9/5 New T-shirt. This time for my youngest. He really wanted a shirt in this fabulous fabric from Lillestoff. Combined with a blue single jersey and a small application in the back - my boy was really happy. Already worn twice in kindergarden. 

10/5 Siste prosjekt jeg rakk å få med på marsutfordringen var denne buksa til Lillebror. En deilig "Relaxed Fit". Jeg har sydd flere varianter av denne før, se dette, dette og dette innlegget. Stoffet er fantastisk isoli kjøpt hos Uglemor. Den kan jeg virkelig anbefale - utrolig myk og god å arbeide med. Jeg har pyntet med stripete Lillestoff og selvsydd knytebånd i livet. Denne blir nok en favoritt!

10/5 Only a few days ago I got this pair of pants done for my youngest. Supersoft sweat from Uglemor. I really recommend it - great quality and a dream to sew in! Pattern is "Relaxed fit" from Ottobre. 

Mars har vært en produktiv måned, mye har blitt til på syrommet etter arbeids- og leggetid. Stofflageret har minket noe, og jeg har flere prosjekter på gang for å minke det ytterligere! Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny måned, og nye prosjekter! Men først noen dager med påskeferie. God påske til alle lesere!

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar