Stilige siklesmekker til de minsteJeg har kost meg med å sy siklesmekker (også kalt bandana bibs) til ei nydelig lita jente. Du vet, jeg er fortsatt i kategorien småbarnsmamma, men babystadiet er over for mine barns del. Det er på mange måter veldig bra - men også litt vemodig, for det er en spesiell, koselig og strevsom fase! Derfor koser jeg meg ekstra mye når jeg innimellom får denne fasen tett på livet igjen - gjennom sånne bittesmå prosjekter som dette.

Dette er en vendbar siklesmekke - den kan med andre ord brukes på begge sider. Den har to trykknapper i nakken, slik at den kan brukes en stund fremover. Stoffene har jeg fra flere norske nettbutikker, blant annet Olivias, Uglemor, og Kjekk og Søt. Mønsteret er "mitt eget", basert på en gammel utvasket smekke etter gutta mine.

De to blå smekkene er "prøvekluter" som kjekkeste nabogutten har fått for å sikle litt på. Denne versjonen har isoli på baksiden, og er overlocket rundt kanten. Smekkene øverst i innlegget er vrangsydd, og har fått en enkel stikning rundt.

Unike, tosidige siklesmekker kan bestilles på mail(se kontaktinfo). De er en super barsel- eller bursdagsgave sammen med f.eks en lue eller en flott body.

Bandana bibs for a baby girl (upper picture). The two bibs below are from my test-sewing, and are given to my handsome 1-year old neighbour for testing. Fabric from Olivias, Uglemor and Kjekk og Søt and also leftovers from other projects. Pattern is "my own" based on a old bib my boys used.

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar