T-skjortesommeren 2015

Plutselig kom sommervarmen! Og med den shorts og T-skjorter. For ikke å snakke om überkule Spiderman "tatoveringer" på armen! Storebror benytter anledningen til å lufte fotball T-skjorta. Dette var siste rest av det flotte fotballstoffet - akkurat nok til fremstykket på en sommerlig T-skjorte. Se en annen genser jeg har sydd av fotballstoffet her. Storebrors bukse er også hjemmesydd, ta en titt her.

Lillebror har en stilig T-skjorte med Lillestoff-biller på magen og striper på ryggen. Den har gule detaljer; biser (her er en steg-for-steg tutorial på hvordan du syr bisebånd)  og gul kanting på ermene og i halsringningen. Det passer bra, siden gul fortsatt er favorittfargen.Jeg har hatt mye rester liggende etter storproduksjon av luer. Disse restene er for smale for noe så enkelt som pannebånd, men perfekte til fronten på en T-skjorte. Så i vår/forsommer har fokuset vært å få brukt opp litt rester. Det har hjulpet litt - det har blitt mange T-skjorter - men det er mer rester....


Helt på tampen og passende til ferie fikk jeg sydd et par singleter og en liten shorts til Storebror. Den med grønne og blå stjerner er en skikkelig "reste-rest", bare såvidt jeg fikk nok til en singlet i str 128! Så deilig at også restene kan få et fornuftig liv! Stoffet med orange stjerner er strengt tatt ikke en rest, men valgt av Storebror selv - det skal nemlig være sterke farger! Jeg fikk likevel sneket inn en liten rest - shorten er sydd av rester fra dette prosjektet.

NÅ er vi klare for sol og varme!

Left-over-fabric has been my theme for theese projects. I sew a lot of beanies, and that leaves me with left-overs. Sometimes there is enought fabric for pockets or maybee details and lining in a hoodie, and sometimes enough fabric for a T-shirt front. I have made many left-over-fabric T-shirts this season, and it really makes me happy to put "scrap"-fabric to good use. All fabric used is GOTS jersey from Lillestoff exept ribbing and the sweat I've used in the shorts.

Stoff/fabric: Stjerner; Lothar Stars/Lillestoff, Käeferliebe/Lillestoff, Fotballstoff/Lillestoff, Tigerstoff/Lillestoff, striper/stripes Lillestoff. Isoli/sweat til shorten fra Olivias. Ribb/ribbing fra Stoff & Stil og Kjekk & Søt.
Mønster/pattern: Shortsen er mønster fra boka til Heilt Spesiell/Jubel, T-skjorte er mønster fra Onion, singletmønster fra Ottobre 3/14. 

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar