Herlig sommerkjole - til meg!

Sommeren er på hell, men strandkjolen jeg sydde meg før ferien lever videre. Nå kombinert med en halvlang tights.

Kjolen har strikk i livet, eller lavt liv er mer korrekt. Den blir dermed litt "posete", noe som passer meg bra. Supertighte kjoler er ikke det samme nå, etter 2 fødsler...

Stoffet er, ikke overraskende, et Lillestoff. Det heter Frida og er økologisk. GOTS-kvalitet. Fargen er vanskelig å fange på bilde, men er et sted mellom blått og grønt. Gule detaljer.

Mønsteret er tysk og heter "Basic Strandkleid" og er kjøpt på nett. Instruksjonene er på tysk, men det er gode, forklarende skritt-for-skritt bilder. Jeg gjorde noen endringer, forlenget ørlite i livet, smalnet skuldrene litt og så måtte jeg korrigere litt på innsnittet.  Men jeg er helt forelsket i halsringningen! Jeg er veldig svak for v-hals, og denne er perfekt. Jeg planlegger å sy en topp fra samme mønster - mønsteret har nemlig også en kort versjon!

Basic Strandkleid for me! I made a few alterations, but this one is very close to the original pattern. I bought the pattern from a german website, all instructions are in german, but it offers good step-by-step pictures. Love the neckline on this dress - I will definitly make a shirt-version of it. 

Stoff/fabric: Økologisk jersey "Frida" fra Olivias
Mønster/pattern: Basic Strandkleid (noe bearbeidet) fra tyske Kibadoo

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar