Barselsett i brunt

Jeg har sydd et nytt barselsett. Denne gang i brunt. Og jeg må si at jeg syns det ble utrolig flott! Det fine soppstoffet har jeg hatt liggende i hylla veldig lenge, endelig fant jeg den perfekte formålet til det. Det er litt sånn "retro-lekkert". Kombinert med striper og brun velourbukse kom det virkelig til sin rett!

En myk bandanabib fikk være med i det gode selskap, og tar opp stripene fra buksa på en ypperlig måte! Perfekt for å komplettere settet!

Bodymønsteret er som vanlig fra MiniKrea. Jeg syns fasongen er veldig fin på denne, og har god erfaring med dette mønsteret og passformen til mine egne barn.

Buksemønsteret er også et MiniKrea-mønster. Her har jeg lagt til ribb nederst i stedet for vanlig kanting.

Dersom du har bruk for et søtt (eller kanskje tøft) barselsett å gi bort, så er det mulig å bestille et hos meg. Da kontakter du meg på mail, så blir vi enig om et passende stoff. For priser på sett eller enkeltplagg, ta en titt i prislisten. 

Bodice and pants for a baby girl. This time I made it in brown, and I really love how it turned out!

Stoff/fabric: Soppstoff fra Gekko. Jeg har hatt det så lenge at jeg ikke husker hvor jeg kjøpte det... Hvit ribb og brun velour fra Stoff & Stil, stripene er Lillestoff kjøpt hos
Kjekk & Søt.

Mønster/pattern: MiniKrea, bandanabib er mitt eget mønster. 


Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  

1 kommentar:

  1. Det sæt er bare for skønt <3 Du er super dygtig ;-) Kh Hanne

    SvarSlett