Eventyrlig kjolesøm

Dronning Elsa og vennene hennes har endelig funnet veien til huset med flest gutter. Det er ikke TIL gutta, men til en søt kusine som har blitt helt hekta på den fascinerende historien om Elsa, Anna og den trivelige snømannen Olaf. I likhet med mange andre jenter...

Kjolen har jeg sydd i french terry, rett og slett fordi det passer bedre til årstiden. Det er litt tykkere og lunere nå som det er høst. Ermer i jersey. Så passer det å ha en tynn ulltrøye under. Foran har kjolen en stor, god lomme med plass til mange skatter.

Modellen er ikke så ivrig på å stå i ro og posere, forteller mammaen. Men hun var, ikke overraskende, ivrig på å få bruke kjolen - og det er jo det viktigste!

Raglanarmer med bisebånd syns jeg er veldig dekorativt, det er liksom prikken over i'en. Her har jeg laget en steg-for-steg beskrivelse på hvordan jeg syr plagg med bisebånd. Denne kjolen har også fått kanting nederst - det gjorde seg veldg godt.

Til slutt et par dekorative knapper i stolpen midt foran. Roooosa naturligvis. 

Det nærmer seg jul; kanskje en kjekk kjole som ingen andre har maken til skulle finne veien under juletreet til dine håpefulle? Kontakt meg på mail, så blir vi enig om en passende kombinasjon. 

Nice Frozen-dress for a birthdaygirl. Made in french terry and Frost-jersey. A couple of buttons in front. Pink of course... 

Stoff/fabric: French Terry og Frost-jersey fra Olivias. Rosa ribb fra Stoff & Stil.
Mønster/pattern:
Kjole fra boken "Sy glade klær til glade barn" av Heilt Spesiell/Jubel
 

2 kommentarer:

  1. Den blev så fin og jeg er vild med den blå farve til Frost stoffet ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Den falt i smak hos mottakeren også. :-)

      Slett