You'll Never Walk Alone...

Nå er høsten og september her. Denne hettegenseren har jeg sydd til en Liverpool-supporter på 10 år. Det er alltid spennende å sy til så store gutter, fallhøyden er så enorm - men denne genseren traff hjertet. Han var hvertfall ikke sein om å ta den på...

Det flotte trykket på brystet har jeg fått hjelp til å lage - det tok seg virkelig bra ut på den fine røde isolien. Hetta har jeg foret med hvit jersey. I fjor sydde jeg denne hettegenseren til samme gutt, den ble godt mottatt - men hadde litt korte ermer. Så i år helgarderte jeg og la på ekstra lengde på ermene.

Detalj fra fronten på hetta.

Detalj fra innsiden av hettegenseren. Jeg har sydd på et elastisk bånd (en ribb-stripe) for å skjule sømmen i nakken/halsen. Det fungerte veldig bra, og resultatet ser skikkelig profesjonelt ut. Det er en detalj jeg skal ta med meg videre! Sys fast med elastisk rettsøm.

Hoodie for birthdaybos. Pattern is a slightly modified Ottobre-pattern. 

Stoff/fabric: Isoli/sweat fra Uglemor, ribbstoff og knyttebånd fra Stoff & Stil
Mønster/pattern: Et bearbeidet Ottobre-mønster

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

3 kommentarer:

 1. Kjempeflott hettegenser. Du syr veldig pent:-) Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Hege. :-)

   Slett
 2. Sikke fine detaljer og som altid en smuk finish :-) smart at skjule sømmen i nakken ;-) Kh Hanne

  SvarSlett