Gult er kult!

Jeg har lenge hatt lyst til å sy noe av dette flotte "Siiri in the swing"-stoffet fra finske Paapii design. Jeg klikket det hjem i forbindelse med en annen stoffbestilling, og har siden ventet på rett andledning til å bruke denne skatten av et stoff. Gult er riktignok yndlingsfargen til Lillebror, men Siiri er ikke helt i hans gate... Derfor var det litt ekstra stas da jeg fikk sy dette fine settet til ei flott jente.

Genseren har fått stripete raglanarmer med sort kanting. Midt fremme har jeg laget en stolpe med bisekant. Stolpen har fått 2 solgule trykknapper. Selve stolpen har ingen funksjon utover å være et dekorativt element, det er rett og slett en "juksestolpe".

Buksa er en såkalt baggy-slim modell, med stripete fôr i lommene og et lite stykke Siiri nederst på beina. Jeg har også laget knytting i livet - det er så praktisk å kunne justere slik at buksa sitter godt i livet. Denne buksemodellen har jeg sydd flere versjoner av. Det er en romslig og fin modell, som barna liker godt. Se blant annet på denne rosa buksa, og denne stilige stjernebuksa.

Den grå isolien fungerte veldig bra til det gule og stripete stoffet. Isoli er også et utmerket materiale nå på høst/vinter; det er mykt og deilig på innsiden, og med en lett strømpebukse under er barna kledd for den norske høsten.

Matching pants and shirt for a nice girl. I really love the yellow jerseyknit fabric from finnish Paapi Design. It has a gorgeous feel to it, and the colour is lovely. I've combined it with black/white stripes from Lillestoff. The baggy-slim pants are sewn in supersoft sweat, perfect for autumn. Pockets with stripes and  a decorative stripe of yellow jersey on both legs. 

Stoff/fabric: Isoli/sweat og gul Paapii jersey fra Olivias. Det stripete jerseystoffet er Lillestoff, men jeg husker ikke lenger hvor jeg har kjøpt det... Ribb fra Stoff & Stil.
Mønster/pattern:
Genser fra boken "Sy glade klær til glade barn" av Heilt Spesiell/Jubel, bukse Ottobre design

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar