Elsa og Anna - igjen!

Noen stoffer blir rester. Det blir til et plagg eller kanskje to, så blir resten liggende i hylla og vente på en anledning eller en god idé. Hos meg er det ofte "jentestoffene" som lider denne skjebnen. Det var ikke akkurat det som skjedde med Elsa-stoffet... Jeg var lenge i tvil om jeg skulle kjøpe stoffet i det hele tatt, rett og slett fordi jeg var redd for at det skulle bli liggende i hylla etter bare ett planlagt plagg. Det hadde jeg visst ikke behøvd å bekymre meg for...

Stoffet fikk nemlig bein å gå på! Til denne kjolen (som forøvrig er den 4. Frost-kjolen jeg sydde før jul!) har jeg skrapt sammen de absolutt siste restene av det flotte stoffet, det holdt hardt å få til bare en lomme...

Jentene elsker Elsa, og denne kjolen er en praktisk barnehagefavoritt. Sydd i lun isoli er den superkjekk med en ullstrømpebukse og ulltrøye under nå i vinterhalvåret. Så kan jentene pynte seg med favorittdronningen selv midt på vinteren! Det kunne ikke passet bedre.

Denne kjolen fikk bare en lomme, men hva gjør vel det når det er selveste Elsa som titter ut?

Nice Frost-dress for Christmas. Made in sweat and Frost-jersey. A couple of buttons in front. Pink of course... 
 
Stoff/fabric: Frost-jersey fra Olivias, isoli fra Uglemor. Lavendel ribb fra Stoff & Stil.
Mønster/pattern: Kjole fra boken "Sy glade klær til glade barn" av Heilt Spesiell/Jubel

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  
 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hei Sindre. Et kattekostyme skal jeg vel kunne klare å sy; send meg en mail på bestilling(@)vonmoranville.no eller en PM på Facebook/vonMoranville så kan vi diskutere detaljer der. Mvh vonMoranville/Heidi

      Slett