Prinsesser i lange baner


Se på denne flotte jenta! Åpenbart fornøyd med tingenes tilstand. Om det skyldes den fargerike bodyen som lå i julegaven fra tante vites ikke - men fornøyd er hun. Det er jeg også. Jeg liker å sy bodyer. Etter at jeg fikk taket på kantebåndene og fikk dem til å oppføre seg pent, syns jeg bodyer er gøy å sy. Og når stoffet i tillegg er festlig - ja, da blir man jo bare glad, da!

Stoffet kjøpte jeg "brukt" (ja, altså det vil si, det er ikke brukt men kjøpt av en annen som ikke får brukt det og som selger det videre) for en stund siden. Jeg har sydd av det før, se på denne tunikaen jeg sydde til jul i 2014. Nå ble det altså en body også.


Vanligvis bruker jeg Minikrea sitt body med konvoluttåpning (se på denne brune bodyen eller denne rosa bodyen med fugler) når jeg syr bodyer. Denne gangen har jeg brukt bodymønsteret fra Heilt Spesielt. Jeg ville gjerne sy en body med knepping på skulderen når jeg først skulle sy i en såpass stor størrelse (92).

Til slutt har jeg bare lyst å vise de søte trykknappene jeg brukte på bodyen. Disse knappene er PRYM sine. Jeg er godt fornøyd med knappene, de er litt "trege" i begynnelsen, men jeg har ikke opplevd at de slipper. Akkurat disse søte hjerteknappene plukket jeg med meg fra en butikk i Danmark en gang - men PRYM sine trykknapper selges blant annet hos Stoff og Stil. Jeg anbefaler bruk av knappetangen til disse.

Jeg syr gjerne body på bestilling. De er perfekte som barselgaver alene, eller i sett som dette brune barselsettet. For priser på body eller body og bukse i sett, se prislisten.

Stoff/fabric: Økologisk jersey "Princess Castle" fra Lillestoff, ribb fra Stoff & Stil. 
Mønster/pattern: Bodymønster fra Heilt Spesielt

Takk for at du tittet innom!
//Heidi 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar