God påske!

Det nærmer seg årets guleste høytid. I år har guttas barnehage-/skole-påskeegg fått følge av en prikkete påskehøne. 


Jeg synes det er hyggelig å pynte litt til påske. Det passer liksom så bra med solgult på denne tiden av året. Vinteren er på hell og jeg har praktisk talt solhunger... Jeg syr ikke så ofte saker og ting til huset, men denne koselige høna fra siste Alt om Håndarbeide klarte jeg altså ikke motstå.

I bladet var høna sydd opp i langt mere nøytrale farger. Men dette festlige, prikkete stoffet som nylig flyttet til Lørenskog etter et laaaaangt opphold hjemme hos mor på Vestlandet syns jeg var passende til en høne. Nå sitter hun så fint på spisebordet vårt, med sin knall rosa kam og grønne nebb. Crazy-høna kaller vi henne bare.

Det var litt dill å få den festlige damen montert, særlig nebbet er litt kronglete å sy. Men med litt tålmodighet - og rikelig med knappenåler - kom jeg i mål.

Crazy-høna har fått skjerf og nå også to søstre. Nå til påske flytter søstrene til hver sin kant av landet, en til Vestlandet (takk for at du passet på prikke-stoffet i alle disse år, mor!), og en til Gudbrandsdalen. Nå kan de glade prikkene glede enda flere!

God påske til alle lesere - håper det blir rikelig med sol og kvikklunch på dere alle!

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar