Prikker og kaniner til bursdagjente

Som mamma til to gutter savner jeg noen ganger å sy i rosa stoff. Bruke rosa knapper. Sy kjoler. Med søte kaniner. Heldigvis er jeg tante til flere søte jenter som liker myke gaver.


Jeg innrømmer det gjerne; det ER stas når mammaen til bursdagjenta sender SMS om at jubilanten ønsker seg klær som tante har sydd (eller "spydd" som min niese så treffende kalte det). "Hun liker kaniner - jeg liker en lys mintfarge" het det i meldingen. Herlig!

Jeg var så heldig at jeg fant en rest av dette fantastisk fine Bambi-stoffet hos Olivias. Nå var det ikke Bambier 2-åringen ønsket seg i utgangspunktet, men det er en og annen kanin på det. Jeg valgte å sy en ermeløs kjole som kan brukes nå med body og strømpebukse, men også midtsommers med bare armer og ben. Og flagrende hår. 

Kjolen har fått rosa trykknapper i front, slik at det er enkelt å få kjolen over hodet. Stoffet er et digitalprint, og er så rikt på detaljer. Virkelig flotte farger.

Kombinasjonen mintfarget body og kaninkjole ble så lett og vårlig. Rent til å bli glad av. Jeg krysser fingrene for masse fint kjolevær fremover!

Ønsker du å gi bort en søt kjole i gave - eller trenger dine håpefulle en kjole det ikke finnes maken til? Jeg syr gjerne på bestilling, kontakt meg på mail så blir vi enige om detaljene. Prisliste her.

Stoff/fabric: Prikker og Bambi fra Olivias, all ribb fra Stoff & Stil.
Mønster/pattern: Body og kjole fra Heilt Spesiell/Jubel sin bok; Sy glade klær til glade barn.

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar