Freshe sommersett til raske gutter

Kalenderen viser juni og det nærmer seg sommerferie. På tide å tenke på korte ermer og bare ben!


Det nærmer seg skoleferie og late sommerdager. Bading og rikelig med is. Men før vi er helt i badeshorts-modus trenger vi noe som er passende akkurat nå. Knekorte bukser og T-skjorter! Og singlet til ekstra varme junidager.


Det er gutta selv som har valgt stoffene. Storebror gikk for et tøft superhelt-stoff. Helt i tråd med hans smak; sterke, friske farger. Lillebror valgte et stoff med festlige jungeldyr. Det ble jeg litt overrasket over, for jeg trodde at han var litt ferdig med dyr på klærne sine. Det er han altså ikke.

Singletene har jeg kantet med tvillingnål, det synes jeg går både fort og greit nå som jeg har kantet en del fra før. Til dere som strever litt med tvillingnålen; det er mulig å få kanting med tvillingnål til å se veldig bra ut. Hold ut - øvelse gjør mester!

Begge gutta har fått matchende baggy knebukser sydd i myk isoli. Buksene er uten lommer, men har pyntesømmer i sidene som fresher litt opp.

Settene er i følge gutta supre til å trene både situps og pushups med!

Til slutt et par "flate" bilder av settene. Jeg ble godt fornøyd med begge to, men synes kanskje det blå er særlig fresht. Gutta gleder seg hvertfall til å bruke disse fremover - vi krysser fingrene for mye bra vær!Ready for summer in their new shirts and shorts. My two boys picked out the fabric, I found matching sweat for their shorts in my stash. The shorts have no pockets, but fancy stitching to jazz them up. I use a "fake" coverlockseam; zig-zag and two lines of regular seam. Nothing like a proper coverlockseam, but good enough to make a great effect. The T-shirt is a Onion-pattern, the singlet is a pattern from Ottobre and the shorts are from Heilt Spesielt's new book; Sy til liten og stor.  

Stoff/fabric: Superhelt- og jungelstoff fra Lillestrøm Sysenter, isoli fra Uglemor, Ribb fra Stoff & Stil.
Mønster/pattern: T-skjorte er et Onion-mønster, Singlet er Ottobre, Shorts fra siste boka til Heilt Spesielt - Sy til liten og stor.

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  

3 kommentarer: