Enkel kjole til sommerbruk

Klar - ferdig - gå! På varme dager er det så deilig å bare slenge på seg en kjole, knytte et belte rundt livet og være klar!


Årets feriegarderobe har flere slike enkle kjoler. Mønsteret er det samme som på denne toppen, bare forlenget til kjole. Kjolen har en liten splitt i hver side nederst, slik at det ikke skal bli trangt når jeg går.

Stoffet til denne kjolen er et viskosestoff jeg fant i restekassen på Stoff&Stil. Jeg mener det var rett rundt en meter. Akkurat nok til en lett og luftig kjole. Ermene er bare overlocket og lagt opp, det har jeg også gjort nederst på kjolen. I halsen har jeg brukt et skråbånd som jeg har sydd på og brettet over og sydd fast fra baksiden.

Klipp, klipp. En times tid ved symaskinen og voilá! En super enkel og praktisk hverdagskjole! Denne har jeg også brukt på jobb med en fin dressjakke over.

Super easy every-day dress made of light and breezy viscose-fabric. This one has small kimono/cap-sleeves and is just overlocked and hemmed. The neckline is finished with bias binding turned over and fastned for that clean and tidy look. Quick and easy make, same pattern as this blouse - made to dress length. 

Stoff/fabric: Stoff & Stil
Mønster/pattern:  Eget/my own


Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar