God, grønn traktorjul!

Julegaveavsløringene fortsetter... Traktor til en herlig, liten Jærbu - det er kanskje litt VEL opplagt... Men se på de traktorene! Er de ikke herlige?

 

De grønne Znok-traktorene... Jeg syns de er så flotte! Og skal jeg være helt ærlig, så syns jeg de er hakket flottere enn de andre Znok-traktorene (finnes også i blått, rosa, mint og gult). Og mens jeg først er ærlig; det er så SYND at grønnfargen har gått ut av sortimentet. Jeg håper de tar til fornuft og trykker den opp igjen.

Men nok om det. Helt siden jeg ble tante til en herlig gutt i høst har jeg hatt kombinasjonen traktor og jul i tankene. Jeg har kun hatt en liten rest av den grønne igjen, og har rett og slett spart den til en helt spesiell anledning. Denne anledningen. Et traktorsett med body og bukse.

Bodymønsteret er Heilt Spesielt sitt, det er mitt "go-to-mønster" når jeg ønsker knepping på skulderen i stedet for konvoluttåpning. Da bruker jeg nemlig Minikrea sitt mønster.

Buksemønsteret er Happydays-buksa fra Jubel & Baluba. Jeg har sydd en av de minste størrelsene med kile. Jeg har tidligere sydd denne Happydays-buksa til min egen sønn, og det hadde jeg bare gode erfaringer med. Så gode at jeg garantert kommer til å sy flere. Men kile-versjonen er jeg ikke like begeistret for. Det er egentlig ganske synd, for den er jo super søt. Men med kilen ble liksom buksa "vridd" (jeg holder muligheten åpen for at jeg kan ha gjort noe feil, her...) og den la seg ikke pent - jeg måtte stryke ganske mye for å få den til å ligge så pent som på bildet. Jeg håper det er et "flatt" problem, og at det hele gir mening når buksa kommer på kroppen.

Jeg er usikker på om jeg kommer til å sy kileversjonen igjen, jeg vil hvertfall avvente til jeg hører hvordan buksa fungerer på kroppen til mottakeren.

Av de aller, aller siste restene av traktorstoffet klarte jeg å skrape sammen nok til en liten "terning" med rangle. Den var prikken over i-en og gjorde gaven komplett. Husets egne guttar var veldig begeistret for terningen og syns at jeg burde sy til dem også. 5 og 8 år, hehe.

Christmas gift for my brand new nephew. He definitely needs tractor clothing living in Jæren, an area in the south-west of Norway with lots of farms and tractors. :-)


Stoff/fabric: Znok-traktor fra Olivias (kjøpt for lenge siden). Rangle (til terning) fra Stoff&Stil.
Mønster/pattern: Terning er eget mønster. Bodymønster fra Heilt Spesiell, bukse er Happydays-bukse fra Jubel & Baluba.

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar