Sov godt - i myk tantepysj

Nå er det lov å avsløre julegavene! Først ut er to myke, håndlagde pysjer til to flotte nieser!

 


Før jul i 2015 gjorde jeg meg noen tanker om førjulstiden og julegavene. Se dette innlegget. Det brukes enorme summer på julegaver i desembermåneden, det er liksom ikke måte på hvor mye vi skal sette pris på kjærestene våre, barna våre, vennene våre og tantebarna våre.  Misforstå meg rett; jeg elsker å gi julegaver - jeg elsker barnas spontane glede når de pakker opp gavene. Men livet fortsetter etter nyttår, det er ikke meningen at julegavehandelen skal svi til påske, liksom...

Så det ble en del håndlagde julegaver fra meg og oss i 2016. Og når det står på ønskelisten til flere, så er det helt OK.

I 2014 lå disse heldresspysjene under treet til min herlige niese. Den med slott og prinsesser ble raskt en natt-favoritt, og da pysjen plutselig ble for liten var savnet stort. Heldigvis hadde jeg spart på restene, og det ble nok til en pysjgenser i str 104.


Det var ikke nok til tights, dessverre, men dette søte stoffet med frosker og hjerter passer godt til.

Sammen med en hyggelig bok ble det en super julegave til ei super jente. Gaven ble godt mottatt!

Storesøster fikk også pysj. Disse to Lillestoffene har jeg hatt liggende lenge, og endelig fant jeg et helt perfekt formål.

Det ble bok på storesøster også. Bøkene kjøpte jeg forresten pent brukt på bruktmarked i barnehagen i høst. Foreldre kunne bidra med brukte klær og leker og utstyr, og pengene som kom inn ble donert til et veldedig formål. Et flott initiativ og en god måte å drive både gjenbruk og veldedighet på. Vinn - vinn!

Handmade PJ's for Christmas this year (2016). Combined with nice books it made a great present for my two lovely nieces. 

Stoff/fabric: Prinsesser og frosk/hjerter er kjøpt i Tyskland for flere år siden (Janeas World?), Lillestoffene har jeg kjøpt second hand (ubrukt).  
Mønster/pattern: Genser og tights er fra Heilt Spesilt/Jubel sin bok. 

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar