Lillebror velger selv....

Forrige gang Lillebror fikk være med på Stoff og Stil kom vi hjem med dette flotte pingvin- og isbjørnstoffet. Det var ikke det eneste stoffet han ønsket seg der, men det var det vi ble enige om kunne bli med hjem. Kombinert med mintfarget ribb, biser og en redesign-bukse ble det en skikkelig flott sett!

Buksa er en som nevnt en redesignbukse, sydd av en av mine avlagte hettegensere. Akkurat denne genseren hadde generøs ribb både i livet og på ermene, dermed ble det stødig, god ribb i bukselivet og nok ribb til oppbrett i beina. Buksa er pyntet med mintfargede detaljer som knelapper og lommekant, samt sjøgrønt knyttebånd i livet. Et perfekt barnehagesett nå utover høsten.

Hvis du har lyst å se hvordan jeg syr bukse av hettegenser/jakke, kan du ta en titt her og her.

Jeg har sydd 2 knappehull og en løpegang til knyttebåndet. Ribben er fast og god, så knyttebåndet er hovedsakelig til pynt. 

Detalj fra siden. Buksen har lommer både fremme og bak - og knelapper som en ekstra effekt.

New shirt and pants for my youngest son. He got to choose a fabric from Stoff & Stil, and he decided on this fabulous penguin- and polarbear jerseyfabric. I pared it with mint piping and ribbing. The upcycled pants (tutorial here and here) also have mint details. 

Stoff/fabric: Pingvin-/isbjørnjersey, mintfarget ribbstoff og knyttebånd fra Stoff & Stil
Mønster/pattern: Bukse: et veldig bearbeidet Heilt Spesiell/Jubel-mønster, genser: Heilt Spesiell/Jubel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar