Årets venninnejulegave?

Julestemning? Litt? Tenker du hjemmelagde julegaver? Her har du et tips til en kjekk gave til venninnene/læreren/de ansatte i barnehagen!

 

Pinterest er mitt "go to sted" for inspirasjon. Det har jeg skrevet mer om det i dette innlegget. Innimellom større syprosjekter som kjoler og bukser liker jeg å ha "småprosjekter" å ta til. Et lite prosjekt som ikke krever så mye tankearbeid og tid.

Jeg synes det er topp å ha liggende en hel haug med sånne "småting" til å gi bort inn mot jula. Egentlig året rundt. Plutselig dukker det opp en anledning. Og det er jo så hyggelig å gi venner og kjente, barnehageansatte og lærere, mennesker som på en eller annen måte fortjener det - en liten, koselig oppmerksomhet.

Disse små husene kom jeg over en dag jeg søkte på "sew scrap fabric projects". De som kjenner meg og har lest litt på bloggen min vet at jeg ikke er så glad i å kaste - og sparer på (nesten) de minste stoffbiter. Slike småhus er perfekt til å få brukt opp akkurat de små restene som er altfor små til noe annet. Jeg fant fram haugen med julestoffer - og rester - og satte i gang!

Overraskende nok var det skikkelig hyggelig å "dille" med dette - og jeg har allerede rukket å sy flere hus. Det er det perfekte "innimellom-prosjekt"! Og så er de jo så søte å henge på døra, juletreet (?) eller ha stående på en liten hylle. Det var like før julemusikken måtte på, men jeg klarte å styre meg.

På bloggen Retro Mama finner du mønster og fremgangsmåte. Der er husene laget i alle mulige flotte farger slik at de kan brukes året rundt. Jeg synes det var hyggelig med litt julepreg på mine.

God førjulstid!

In need for a "in-between" project? In between projects like dresses and trousers, I like to keep myself occupied with smaller projects. Projects that are quick and easy... Like these fabulous tiny fabric houses! I stumbled across them in a Pinterest search. That lead me to Retro Mama's blog with pattern and exellent instructions. Thank you Retro Mama - I love them! This is the perfect project for your bits and pieces, your scrap fabrics - and the perfect little gift for a friend/co-worker/teacher/kindergarden staff. So thumbs up and many more houses to come....! 

Takk for at du tittet innom!
Thanks for stopping by!
//Heidi  
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar